Varför Digital
Låssmed?

Digital Låssmed® är en kvalitetsgaranti.

En kombination av lång traditionell yrkeskunskap och hög digital låskompetens i en dokumenterad och kvalitetssäkrad låsleverans. Med smarta och säkra lösningar för förvaltning av fastighetens alla lås och accesser.

Det är Digital Låssmed®.

Den nya låstekniken ska göra skillnad.

Låssystemet ska vara säkert och enkelt för den som ska hantera systemet. Och fördelarna tydliga. Då krävs en kunnig partner.

Dokumenterad kvalitetsgaranti

Konceptet Digital Låssmed® säkerställer en högkvalitativ kundanpassad leverans i hela processen vid byte av låssystem. Från det viktiga förarbetet till installation, support och förvaltning.

Ny teknik kräver ny kunskap och en helthetssyn

Digital Låssmed® levererar en helhetslösning med kvalitetsprodukter, ett dokumenterat arbetssätt och enkel förvaltning. En investering som ska ge maximal nytta och ökad säkerhet. Samtidigt som lösningen ska vara smidig att hantera och flexibel för framtida anpassningar. Det ger ekonomiska fördelar och spar både värdefull tid och miljö. Med hög service, tillgänglig support och smarta verktyg garanterar Digital Låssmed® så mycket mer än bara ett nytt låssystem.

Nordens bredaste kompetens

Digital Låssmed® är ett kvalitetskoncept inom koncernen Prosero Security Group AB – Nordens största oberoende säkerhetsleverantör med stor erfarenheten av digital låsteknik.

 

 

Låsportalen – Ditt eget digitala kontrollrum

I administrationsverktyget Låsportalen samlar och hanterar du allt som rör fastighetens dörrmiljöer och tillträden. Verktyget är enkelt att använda och kostnadsfritt.

All lås- o nyckelhantering

Alla ärenden internt och externt – med full historik

All dokumentation. T. ex. planritningar och avtal.

Dörröppning på distans.

Ingenting är omöjligt

Digital Låssmed® skapar möjligheter och lösningar som uppfyller dagens behov men som samtidigt öppnar upp för framtiden.

Färre resor för låsärenden.

Minimal nyckelhantering.

Smarta effektiva verktyg.

Flexibla hel- eller dellösningar.

Tar hänsyn till miljö, ekonomi och framtida behov.

 

Med en Digital Låssmed® är inget hårt knutet – det ska vara enkelt och tryggt.

Marknadens bästa serviceavtal

Lås och nycklar ska fungera. Därför har Digital Låssmed® en svårslagen nivå på service och support. Avtalen är obundna och fria att avsluta när som helst. Inga låsta avtal här!

Digital Låssmed® erbjuder tre olika nivåer på avtal:

SMALL

För dig som vill göra det mesta själv.

 

MEDIUM

Årlig service och support på distans.

LARGE 

Full service för dig som vill slippa hela nyckelhanteringen. Din Digitala Låssmed® tar hand om det mesta även all extern nyckelhantering.

Hos Digital Låssmed® ingår alltid utbildningar och support.

 

* Oavsett nivå på serviceavtal ingår alltid tre månaders projekteringsgaranti och marknadens längsta produktgaranti på fem år. Men även det smarta verktyget Låsportalen.