Varför Digital Låssmed?

Digital Låssmed® är en kvalitetsgaranti. Här är sex anledningar att välja oss.

1.

Den nya låstekniken ska göra skillnad

Ett låssystem till exempel, det ska vara säkert och enkelt att administrera. Men också enkelt att integrera med annan digital låsteknik som passersystem och porttelefoni. Då krävs en kunnig partner.

2.

Dokumenterad kvalitetsgaranti

Konceptet Digital Låssmed® säkerställer en högkvalitativ kundanpassad leverans i hela processen. Från det viktiga förarbetet till installation, support och förvaltning.

3.

Ny teknik kräver ny kunskap

Marknaden erbjuder kontinuerligt nya digitala låsproduker och smarta hemlösningar. Digital Låssmed® ser till att vara uppdaterad på det senaste, samtidigt som vi har traditionell låssmedskunskap. Med smarta val kan vi tillsammans säkra din fastighet för en digital framtid. Vi vet vad du kan göra idag, för att ta ett nytt steg imorgon.

4.

Nordens bredaste kompetens

Digital Låssmed® är ett kvalitetskoncept inom koncernen Prosero Security Group AB. Det betyder att våra digitala låssmeder inte bara är Nordens största leverantör av iLOQs låssystem utan vi kan även skryta med en lång erfarenhet av digital låsteknik och ett stort antal traditionella låsmästare.

5.

Ingenting är omöjligt

Digital Låssmed® skapar möjligheter och lösningar som uppfyller dagens behov men som samtidigt öppnar upp för framtiden. Hur tänker du dig att din flerbostad ska fungera i framtiden? Vilka Appar, mjukvaror och APIer ska samarbeta? Berätta för oss!

6.

Marknadens bästa serviceavtal

Lås och nycklar ska fungera. Därför har Digital Låssmed® en svårslagen nivå på service och support. Avtalen är obundna och fria att avsluta när som helst.

  • SMALL För dig som vill göra det mesta själv.
  • MEDIUM Årlig service och support på distans.
  • LARGE Full service för dig som vill slippa hela nyckelhanteringen. Din Digitala Låssmed® tar hand om det mesta även all extern nyckelhantering.

Oavsett nivå på serviceavtal ingår alltid tre månaders projekteringsgaranti och marknadens längsta produktgaranti på fem år. Men även det smarta verktyget Låsportalen.