Vi är Digital Låssmed®

Digital Låssmed® är en kvalitetsgaranti och arbetsprocess utformad av låssmeder för att vägleda och ge expertråd inom digital säkerhetsteknik till bland annat fastighetsägare och fastighetsförvaltare.

Digital Låssmed® startades i Stockholm 2014 och lanserades i övriga Sverige år 2020. Anledningen var att vi såg ett behov av att kvalitetssäkra projektering, leverans och framförallt förvaltning av digitala låssystem. Den digitala tekniken möjliggör en ny nivå av säkerhet och kontroll, men det förutsätter en viss digital kompetens.

Varumärket Digital Låssmed® ägs av Prosero Digital Access, som är ett fristående företag inom koncernen Prosero Security Group – Nordens ledande säkerhetsföretag. Prosero Digital Access är Prosero-koncernens digitala satsning på utveckling av produkter och tjänster för accesser i den digitala fastigheten. Innanför Prosero-koncernen finns en oöverträffad kunskapsbank och erfarenhet inom digital låsteknik.

Prosero Security Group är Nordens ledande leverantör av teknisk säkerhet med lång erfarenhet i branschen och stark lokal förankring på 99 platser i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Prosero består av lokalt ledande säkerhetsverksamheter som förenar det mindre företagets närhet och snabbhet med den stora säkerhetsgruppens trygghet och digitala kunnande. Prosero tillhandahåller kompetens och levererar den ledande säkerhetstekniken anpassad för varje kund och applikation. Tjänsteerbjudandet inkluderar rådgivning, integration, drift, underhåll, service och övervakning av larm, passersystem, kamerasystem, lås och brandsäkerhet. Prosero finns på 53 platser i Sverige, 27 platser i Norge, 6 platser i Danmark och 13 platser i Finland. Den samlade omsättningen uppgår till över 2,3 mdr SEK.

————————————————————————–

Kontaktperson Digital Låssmed®
John Stenman
Brand Manager Digital Låssmed®
Prosero Digital Access / Part of Prosero
john.stenman@prosero.com
+46 793 400 830

 

Digital Låssmed lägenhet