Vi är Digital Låssmed®

Digital Låssmed® är en kvalitetsgaranti och arbetsprocess utformad av låssmeder för att vägleda och ge expertråd inom digital säkerhetsteknik till bland annat fastighetsägare och fastighetsförvaltare.

Digital Låssmed® startades i Stockholm 2014 och lanserades i övriga Sverige år 2020. Anledningen var att vi såg ett behov av att kvalitetssäkra projektering, leverans och framförallt förvaltning av digitala låssystem. Den digitala tekniken möjliggör en ny nivå av säkerhet och kontroll, men det förutsätter en viss digital kompetens.

Varumärket Digital Låssmed® ägs av Prosero Digital Access, som är ett fristående företag inom koncernen Prosero Security Group – Nordens ledande säkerhetsföretag. Prosero Digital Access är Prosero-koncernens digitala satsning på utveckling av produkter och tjänster för accesser i den digitala fastigheten. Innanför Prosero-koncernen finns en oöverträffad kunskapsbank och erfarenhet inom digital låsteknik.

Prosero består av lokalt ledande säkerhetsverksamheter som förenar det mindre företagets närhet och snabbhet med den stora säkerhetsgruppens trygghet och digitala kunnande. Prosero tillhandahåller kompetens och levererar den ledande säkerhetstekniken anpassad för varje kund och applikation. Tjänsteerbjudandet inkluderar rådgivning, integration, drift, underhåll, service och övervakning av larm, passersystem, kamerasystem, lås och brandsäkerhet. Prosero finns på fler än 150 platser i norra Europa, de har fler än 1.900 kvalificerade medarbetare, +90.000 nöjda kunder varje år med en årlig omsättning på över 4.000 MSEK.

————————————————————————–

Kontaktperson Digital Låssmed®
John Stenman
Brand Manager Digital Låssmed®
Prosero Digital Access / Part of Prosero
john.stenman@prosero.com
+46 793 400 830

 

Digital Låssmed lägenhet