Renta Digital Låssmed
Renta Digital Låssmed

För mig var det viktigt att låsen skulle vara smidiga att hantera och använda, och helst inge kabeldragning, Markus Twillman stolt platschef för nyöppnade Renta i Trollhättan.

Renta hyr ut maskiner till både företag och privatpersoner. Det kan vara allt från stora teleskopliftar till handhållna bilmaskiner som exempelvis behövs när man tar bort kaklet i badrummet.

I september 2021 öppnade Renta sina portar i Trollhättan. I en maskinuthyrningspark – eller ”depå” som Renta kallar sina butiker – finns dels inhägnader för stora maskiner men också containrar av olika slag, en stor grind, en sluss för anställda och en butik. För Markus var det givet att nycklar inte var något han ville springa och leta efter på dagarna så han vände sig till den lokala låssmeden Dalek Lås & Larm, certifierad Digital Låssmed®, för att få så smidig lösning som möjligt.

Dalek är den säkerhetsleverantör de flesta tänker på först här i Trollhättan, säger Markus.

Dalek tog fram en smart digital lösning för Renta Trollhättan med en nyckel till alla dörrar, grindar och hänglås. I Låsportalen lägger Markus alla sina olika låsärenden och aktiverar nycklar till den stadigt växande personalskaran.
Skulle olyckan vara framme och en nyckel försvinner, kan Markus själv spärra nyckeln direkt i Låsportalen.

På porten in till depån har vi gsm-styrning så att vi kan lägga till behörigheter om någon behöver hämta en maskin på kvällar eller helger. Eller så öppnar jag hemifrån om det behövs. Dalek har hjälpt oss att alltid vara där för våra kunder, avslutar Markus.