Att bostadsrättsföreningen har alla behörigheter samlat i en och samma app höjer säkerheten och förenklar administrationen för både styrelsen och de boende. Nu lanserar Digital Låssmed® tillsammans med Visir Solutions en bokningstjänst integrerad i Låsportalen App.

Med ett bokningssystem som är tillgängligt var du än befinner dig har du möjlighet att både boka och avboka din tvättid precis när det passar dig. Har bostadsföreningen både hobbyrum, tvättstugor och lånecyklar tillgängliga för utlåning är det bara att upprätta en bokningskalender per objekt. Självklart kan bokning också göras på en bokningstavla som placeras på lämplig plats.

I Låsportalens bokningsfunktion ser du enkelt vilka tider som är lediga så du kan planera nästa cykelutflykt eller boka av tvättiden när du måste jobba över. Med mer effektiv användande av bostadsföreningens resurser.

Digital Låssmed® är en kvalitetsgaranti och arbetsprocess utformad av låssmeder för att vägleda inom digital säkerhetsteknik till bland annat fastighetsägare och fastighetsförvaltare och är inte kopplat till ett specifik varumärke eller produkt.