iLOQ digitala låssystem

Digitala lås är enkla att installera, men det är arbetet med att bygga systemet och servicen efter installation som är avgörande för låssystemets hållbarhet och långsiktiga säkerhetsnivå. Maximal nytta får du när samtliga steg i ditt nya digitala låssystem genomförs på rätt sätt. Med Digital Låssmed får du högsta kompetens, marknadens längsta garantier och en trygg partner i alla steg.

iLOQ drar fördel av de nya möjligheterna som digitalisering och har skapat med ett smart låssystem som ger dig mervärde på flera nivåer. Funktionerna i exempelvis iLOQ S5 ger fastighetsägare, fastighetsförvaltare och nyckelinnehavare flera fördelar, som hög säkerhet och ett oöverträffat enkelt passersystem kombinerat med stora besparingar och konkurrenskraftiga kostnader under hela livscykeln.
Precis som med alla andra iLOQ-lösningar behövs inga batterier. Strömmen som behövs för att ge tillträde genereras när nyckeln sätts i låset. Data mellan låscylindern och mikrochippet på nyckeln överförs med stark kryptering.