Vi är glada att kunna meddela att vi till våren ska uppgradera Göteborgs Stads offentliga skolor med digitala låssystem, säger Ingmar Alexandersson VD för Låssmeden Sven Alexandersson.

Ett digitalt låssystem skapar möjligheter och lösningar som uppfyller dagens behov, men som samtidigt öppnar upp för framtiden. Lösningen som Göteborgs Stad offentliga skolor valt kommer ge mer tid till kärnverksamheten och mindre tid behöver läggas på borttappade nycklar och att hantera tillträden för personal och entreprenörer. Rätt projekterat och förvaltat ger digitala produkter en ökad säkerhet, större kontroll och mindre miljöpåverkan. Låssmeden Sven Alexandersson är en av Sveriges största återförsäljare av iLOQ och besitter en enorm erfarenhet och kunskap.

– Vi har arbetat med den här upphandlingen under en lång tid och har tillsammans med Gunilla Berg på iLOQ, Peter Granfeldt på Göteborgs Stad och vårt nätverk inom Prosero – Samuelsson & Partner, Dalek Lås & Larm samt Södra Vägens Låsservice – tagit fram en riktigt smart lösning för Göteborg Stads offentliga skolor, avslutar Ingmar Alexandersson