Fastigheter
med smarta
digitala lösningar.

Support och tillgänglighet är det som skapar trygghet för kunden när överlämning gjorts. En Digital Låssmed finns alltid med hela vägen och inte minst efter installationen. Här kan du läsa om några som påbörjat den digitala resan.

Brf Blå Staden i Göteborg

 

En av Sveriges största BRFer valde digitalt

Blå Staden i Göteborg är Sveriges åttonde största bostadsrättsförening. Den förvaltas av Riksbyggen och består av ca 880 lägenheter, ett 10-tal lokaler och ett stort antal allmänna utrymmen. Hösten 2016 byttes alla dörrar och lås. Alla boende har nu endast en enda nyckel till alla dörrar de ska gå i och Riksbyggen tar hand om hela nyckel- och behörighetshanteringen.

Stiftelsen Stora Sköndal

 

Ett låssystem för alla låspunkter

Stiftelsen Stora Sköndals nyckelhantering hade varit en enda stor röra med flera olika lås- och passersystem, borttappade nycklar och bristfällig kontroll. Totalt sett fanns ca 4000 låspunkter som hanterades genom 45 olika system. Efter en omfattande behovsanalys rekommenderades det digitala låssystemet iLOQ.

Brf Sannadals-platån

 

Akut läge efter en plötslig inbrottsvåg

Läget blev akut i Brf Sannadalsplatån Gröndal i södra Stockholm. Fyra hus, ca 330 lägenheter och flera lokaler behövde snabbt ses över. Valet blev iLOQ. – Man ersätter bara befintliga låskolvar med iLOQ och programmerar olika behörigheter på nycklarna. Sedan är det klart! berättar Boel Afzelius i Brf Sannadalsplatån.

Brf Rosendal Större 26

Brf Sagogången i Göteborg

 

Brf valde digitalt

Riksbyggen BRF Sagogången är en bostadsrättsförening i Göteborg som bildades 1962. Föreningen består av 506 lägenheter.

Föreningen bytte till Digitalt Låssystem (iLOQ) 2018 tillsammans med Samuelsson & Partner AB. Alla lägenheter och allmänna utrymmen fick digitala lås.

Brf Rosendal Större 26

 

Brf valde digitalt

Bostadsrättsförening på söder i Stockholmlägenheter bytte till Digitalt Låssystem (iLOQ) 2018 tillsammans med Samuelsson & Partner AB.

Kontakta din Digitala Låssmed redan nu!

Digital Låssmed® är en kvalitetsgaranti. Det innebär också att de digitala produkternas kvalitet är säkerställd och att varje Digital Låssmed® har rätt kunskap om dessa produkter. Med en Digital Låssmed® garanteras att leveransen sker på rätt sätt för att användaren ska få ut maximal nytta av sitt nya digitala system, som ofta innebär en större investeringskostnad. Kvalitetssäkring av nya produkter som eventuellt kan komma att ingå i en framtida digital säkerhetslösning sker löpande. Fråga gärna din lokala Digitala Låssmed om du vill veta mer.