Digitala lås erbjuder fantastiska möjligheter.

Ökad säkerhet! Minimal nyckelhantering! Och bekvämare än någonsin!

De digitala låssystemen ökar säkerheten och spar tid och pengar. Men för att få maximal nytta och en säker och framtidsanpassad lösning med minimal nyckelhantering krävs en Digital Låssmed®!

Digital Låssmed® kombinerar traditionellt hantverk med hög digital låskunskap och arbetar enligt en kvalitetssäkrad arbetsprocess.

Digitala låssystem/ produkter

Ny teknik kräver ny kunskap och en helhetssyn. 

Digitala låssystem ersätter helt de mekaniska. Installationen är enkel och de kan monteras i alla utrymmen. Men rätt utfört grundarbete, en gedigen kunskap om digitala låsprodukter och smarta verktyg som förenklar administration är det som krävs för att få en lösning som gör skillnad. Idag behövs också tas höjd för framtiden och kommande krav.

Digital Låssmed har kunskapen och erfarenheten som krävs för att hitta rätt i den stora djungeln produkter. Utan inlåsning i krångliga avtal.

KEE BY PROSERO

SAFETRON 3600 OCH KEE

Digitalt motorlås för lägenhetsdörrar – Öppna och lås på distans med app i mobilen

LÅSPORTALEN

INTELLIGENT NYCKELSKÅP

Smarta digitala verktyg

Låt verktygen göra jobbet åt dig. Få mer tid över för annat.

När låssystemet är installerat ska hanteringen och administrationen vara enkel och säker. Absolut inte betungande, krånglig eller personberoende. Digital Låssmed erbjuder flera smarta lösningar och verktyg. Alla framtagna utifrån ett kundperspektiv för att förenkla och effektivisera för användarna.

Smidig nyckelhantering, smarta mobila lösningar och enkel administration är viktiga faktorer vid byte till ett digitalt låssystem. Och det är där Digital Låssmed® gör skillnad.

 

Digitala utrymmen

Lösningar för alla utrymmen – digitalt, enkelt och smart

Portar, tvättstugor, gemensamhetsutrymmen, uthyrningslokaler, garage m.m. Digital Låssmed tar fram hela lösningen för fastigheten. Från lås och nycklar till porttelefoni, passer- och bokningssystem m.m. En komplett eller stegvis framtagen lösning för digitalisering av alla utrymmen i fastigheten. Med Låsportalen som enda adminsitrationsverktyg för hela den digitala lösningen.

Allt går att lösa. Kontakta en Digital Låssmed för en diskussion om digitala utrymmen.

Digital Låssmed® – Tjänster

Lämna över jobbet till en Digital Låssmed

När bytet av låssystem är klart är det viktigt att förvaltningen av låssystemet fungerar smidigt, säkert och enkelt. För att bibehålla säkerheten och ett uppdaterat och intakt låssystem ingår både utbildning och kvalitetssäkrade verktyg i en Digital Låssmeds leverans.

Vill man få hjälp med vissa delar eller överlåta hela nyckel-hanteringen och/eller administrationen finns flexibla och obundna serviceavtal på olika nivåer. Alla med extra långa produktgarantier som standard.