Digitala lås erbjuder fantastiska möjligheter.

Rätt kunskap krävs för bäst resultat

De digitala låssystemen ökar säkerheten och spar tid och pengar. Men för att få maximal nytta och en säker och framtidsanpassad lösning med minimal nyckelhantering krävs en Digital Låssmed®!

Digital Låssmed® kombinerar traditionellt hantverk med hög digital låskunskap och arbetar enligt en kvalitetssäkrad arbetsprocess. 

 

Ökad säkerhet!  Minimal nyckelhantering!  Och bekvämare än någonsin!  

Digitala lås- och passersystem

Utgångspunkten för en framtida fastighet

Digitala låssystem ersätter helt de mekaniska. Installationen är enkel och de kan monteras i alla utrymmen. Digitala lås- och passersystem i kombination med smarta förvaltningsverktyg ger en helhetslösning med full kontroll, hög säkerhet och som dessutom är anpassningsbart för den framtida digitala fastigheten och den snabba utvecklingen.

KEE – mobil dörröppning

Öppna dörren var du än är – helt enkelt!

Nu behöver du inte passa tider för att ta emot leveransen, möta upp entreprenören eller dela ut portkoden till höger och vänster. Med KEE kan du lugnt sitta kvar där du är. Från soffan, på jobbet eller under semesterresan. Släpp enkelt in den du vill med en knapptryckning på mobilen.

Digitala utrymmen

Lösningar för alla typer av tillträden och utrymmen 

En Digital Låssmed tar fram hela lösningen. Antingen en helt ny lösning eller knyter ihop med befintliga produkter och system. Porttelefoni, digitala informationstavlor och bokningssystem m.m. Alla utrymmen går att digitalisera och kan styras från ett enkelt verktyg. Lösningen utgår alltid från förutsättningar, ekonomi och önskemål. Ett steg i taget eller en komplett lösning för en digital fastighet. Självklart fullt anpassningsbart – för framtidens krav på efterfrågade lösningar.

Digitala produkter

Självklart digitalt – men vad och hur?

Marknaden översvämmas av produkter som underlättar lås- och passerärenden. Alla framhävs som lika fantastiska. Digital Låssmed har kunskapen som hjälper dig att få rätt produkter och lösningar för just din fastighet utifrån dina behov och förutsättningar.

Digitala leverantörer

Märkesoberoende och fria val  

Det finns många olika leverantörer som erbjuder både enskilda produkter eller kompletta lösningar för en digital fastighet. En Digital Låssmed är oberoende av leverantör och utgår från kundens behov för att ta fram en helhetslösning – utan några låsta avtal.

iLOQ – det är tryggt

Toppmodernt, miljövänligt och säkert digitalt låssystem 

iLOQ är det enda batterilösa systemet i världen och drivs av rörelse energi. Enkelt tas förlorade nycklar bort ur systemet och behörigheter förändras. iLOQ ger maximal säkerhet och minskade kostnader. Med Digital Låssmed får du en specialist på iLOQs låssystem.